Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
şöyle bir durum var eğer tema eklersem seçmeli yapacağım isteyen istediği temayı kullansın,
Abi ankete "Senin kestiğini yeriz" şıkkınıda koymalıydın En mantıklısınıda sen söyledin seçmeli en iyisi, tek temayı herkese beğendirmek imkansız.. Ben sadece konularda sizin yazdıklarınıza cevap verildiği zaman, yada açtığınız konuya cevap verildiği zaman cevaplanan forumlarınız diye bir link olmasını isterim.. Yeni mesajlardan takip edilemeyebiliyor.. Ne dersin böyle bi şey olablirmi Patron
Takip etmek istediğiniz konunun ilk mesajıan gelin orada seçenekler-> bu konuya abone ol-> buradanda istediğiniz takip sistemini seçebilirsiniz bu yöntem var aslında..
bu temayı geliştirmek için biraz photoshop, corel draw gibi image yaratacak bilgilere sahip olmak gerek dediğinizi yapabilmek için bunlar benim ilgi alanım dışında malesef.. ) bana vericeniz resmi ben otutturucam