Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Kisalarla uğraşmak yok zaten şuan planimda yarın sislere takicam
[doublepost=1479130467,1479070207][/doublepost]Sislere niken ledleri taktım bugun.Sag tarafı takmak 2dk suruyor.Forumda fr larda sol tarafta su deposu oldugunu okumustum yalnız style pakettede orda depo var dolayısıyla sıs farını sokmem gerektı ugrastırdı bıraz Gırtlak boru ile soket arasında kabloda acıklık vardı elektrık bandıyla sardım orayı.Sonradan soketıde tamamen bantla sardım cıkmaması ıcın ama resım cekmemısım Ampulu tam oturdunca capraz kalıyor malesef tam yanda yapılıyor sonuna kadar cevırmeyınce ama cıkar felan dıye sonuna kadar cevırdım.Sağ tarafta ledın arka kısmı su haznesıne hafıf degıyor ama bıse olcagını sanmıyorum ınsallah ısınıp erıtmezResimler asagıda sorusu olan sorabılır.
AvrupadayimAaa çok güzel olmuş eline sağlık
İst anadolu yakasındaysan benim aracada yapalım