Çöllü
Forumdan Uzaklaştırıldı
abı bosverelım gıtsın kımse kımsenın kalbını kırmasın bır sıs farı tartısma konusu olmasın evet dedıgın gbı sıslı havada ıse yarıyordur ama sokup takması zor olmayan bırsey baktık uzun yola cıkıcaz cıkmadan once bır bucuk ıkı saat ıcınde degıstırırız bu kadar basıt ben konuyu acarken sadece marka hakkında bılgı almak ıcın acmıstım ama sanırım konu dagıldı ve farklı seylere saptı bu arada unutmayalımkı benım dıger arcta sıs farı yok ee ne yapıcam pekı sımdı
forumdakı herkezın ıyı nıyetlı olarak yonlendırmede bulunduklarını bılıyorum genede herkeze tesekkur edrım konu yonetıcıler tarafından kapatılırsa ıyı olur
Kapatılacak Bi durum yok burak bence bu şekilde tartışılmalı ve bu çizgide konuşulmalı.. çünkü Böyle anlaşmaya uzlaşmaya varılır..
Fırata da @firozat söyledim yukarıda bende düşünüyorum ve burda da Adaşın Olan [MENTION=21041]leo54[/MENTION] isimli burak arkadaşımızın tavsiyesine uyarak Philips Düşünüyorum yukarıda da linkini verdim pahalı demişsin.. (Yani Görmüş, Okumuşsun) key:
Bırakın Herkes bişeyler karalasın konumuza bilelim Öğrenelim vardır elbet bi eksiğimiz.. Bi sorun Olmaz Olmamalıda.. yanlış anlaşılmasın ben kimseye öğüt verecek yada yol gösterecek değilim.. Zira kimim ki.. Fakat şöyle de bişey var Bizim fikrimizi değiştirmek için değil olanı söylemek adına yazılmıştır o yorumlar geçen haftaki buluşmada bende sisleri xenon yapıcam dediğimde herkesten aaaa sakın diye tepki geldi.. herkesin bir zor anı olmuş bununla ilgili ve açık konuşayım bazen çok çok önemli hale geliyor belki 365 günde 1 gün ama genede çok elzem oluyor arkadaşlar buna işaret etmek istemiştir.. kesinlikle Ne Fıratı ne de seni Kırmak Olabilir niyetim.. konunuzu ve emeğinizi burdan takip edip sonucuna göre bende karar verip sislerimi değiştiricem.. kapatılması şöyle dursun Takılırken ve uygulama sonrası fotoğraflarınızıda bekliyorumkey: