Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
çözemezsiniz arıza tespit cihazına bağlatın.elektriksel donanımda sıkıntı olabilir.elektrikcide çözebilir belkiYok hangisini actiggimi biliyorum ama arkayi actigimda yani far anahtarini 2 defa cektigimde 1 dk snra falan arka sis farını kapatin diye uyari veriyo
Dostum aynı şey bende de var o sorun değil ikaz lambası trafik kuralları gereği ülkemizde ki araçlara gelen kisitlamalardan biri sorun etmeYok hangisini actiggimi biliyorum ama arkayi actigimda yani far anahtarini 2 defa cektigimde 1 dk snra falan arka sis farını kapatin diye uyari veriyo
ibizası olan bi arkadaş var çağıralım bakalım aynı şeyler onda da oluyormu...olmuyorsa yazılım güncellemesi isteyebilirYani normal bişey mi bu kapat uyarısının gelmesi
Tabi abi hemen yapicamibizası olan bi arkadaş var çağıralım bakalım aynı şeyler onda da oluyormu...olmuyorsa yazılım güncellemesi isteyebilir
fatihhh
arka sis farlarını bi aç bakalım ''kapatın'' diye uyarı ikaz verecek mi göstergelerden @chile-Kırmızı
yaptın mı şehzademTabi abi hemen yapicam
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hadi gözün aydın hasan bak şehzadem fotoğraflarıyla ispatlı gelmiş bizde bişi daha öğrendik @hasan59Yani normal bişey mi bu kapat uyarısının gelmesi