Şeker Adam
Kayıtlı Üye
haydar cıkmıs yenı model gordunuzmu 400 tork 303 hp
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ben hayatımda hiç esnekliği baz alan performansı ölçen bir yarış görmedim. Adamlar, o devir saatindeki sayıları süs diye yazmamış. debriyajla vitesi de süs diye koymamış. İstediğim zaman basarım debriyaja, küçültürüm vitesi ve devam.Esneklik gibimi?
Sanayide bi anahtarcı var, Paypar diyo odahaydar cıkmıs yenı model gordunuzmu 400 tork 303 hp
Ben hayatımda hiç esnekliği baz alan performansı ölçen bir yarış görmedim. Adamlar, o devir saatindeki sayıları süs diye yazmamış. debriyajla vitesi de süs diye koymamış. İstediğim zaman basarım debriyaja, küçültürüm vitesi ve devam.
---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:46 ----------
Sanayide bi anahtarcı var, Paypar diyo oda
Bizim buralarda 2 saniyede vites değiştirenler kamyoncu oluyo genelde.Gitti 2 sn.
Gitti 2 sn.
0-100 verilerinin 2 saniyesi vites değiştirmedir Ogün bilmiyo musun? Mesela Ariel Atom var 2.9sn 0-100'ü. Vites atmakla zaman kaybetmese 0.9 saniyede çıkacak 100'e.vıtes degıstırdıgı ıcın mı 2 sanıye gıttı? anlamadımda
Yok, biz yanlış anladık gene.Ben vites değiştirmek 2sn mi dedim?