cradle
Kayıtlı Üye
Ne güzel böyle hevesli olmanız bizide mutlu ediyorrr
hersey scw ailesi için ah bide allah nasip ederde bi seat da ben alırsam tam aile bireyi olucam
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ne güzel böyle hevesli olmanız bizide mutlu ediyorrr
cuma günü bekliyorum oı zaman herkesihafta sonu gelsede organizasyon olsa![]()
barış abi benim bildigim kadarıyla cekmece gölünün orda baya büyük bi go kart pistti var hem go kart yapıla bılır hemde cafesı falan var sabah kahvaltıda verıyo bıldıgım kadarıylahalı sahanın devamlılığı olmadığı için bir anlamı yok bence gokart dirift karşıda avrupada biryerde var![]()
barış abi benim bildigim kadarıyla cekmece gölünün orda baya büyük bi go kart pistti var hem go kart yapıla bılır hemde cafesı falan var sabah kahvaltıda verıyo bıldıgım kadarıyla
saha iyiyse güzel hem yarışır hemde hep beraber olur sohbet ederizkey: benim dediğim dirift kapalı alan olduğu için yağmurda yağsa kimseye zorluk olmadan oynarız tabi senin dediğin yeride bi araştırmak lazım
key:
tamam tolga bakıyoumkey:
burası ufakmış tolgacım buranın 3 katı büyüklüğünde daha güzel sahalar varİstanbul Karting Park bu dedigim yerin site adresi abi hakkında bilgilerde var nerde olduguna daır adreside var baka bılırsın
<br><a href="http://www.istanbulkartingpark.com/default.aspx" target="_blank">İstanbul Karting Park</a> bu dedigim yerin site adresi abi hakkında bilgilerde var nerde olduguna daır adreside var baka bılırsın