Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sinav haftalari..

hehehehe ne bilim 1 saat diyince dedim ne oluyo :D

gerçi önceden de sözel bi kaç ders hariç sınavımız olmazdı..olmaması daha mı iyi bilmiyorum çünkü projelere totalde harcanan zaman ve emek geleneksel bi sınava çalışmaktan, sınava girmekten vs. daha fazlaydı..ama daha keyifli olduğu kesin..

tabi canım uygulamalı sınavlar her zaman için en iyisidir ama bizde uygulamalaymıs bilmemleymiş hiçbiri yoq pazo sözel ...

bu gunku finans yonetimi sinavim berbat otesi gecti..
bi sorulara bi formul kagidina baktim.. hangi formul hangi soruya; hangi deger hangi orana iliskilendirelecek bir turlu karar veremedim.. kafam allak bullak oldu.. inanilmaz kotu baslayan bu final haftasi moralman canimi okudu.. :(

bugun iki tane sınawa girdim allah sukur güzel geçti ikiside ama yarın da benimki berbat gecicçek :S

Geri
Üst Alt