Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sinav haftalari..

sadece çakmak sat olmaz mı.. :D :D

Baska bır marka bulım olmadı yenı bır marka cıkartım kendıme :D:D

savas sizin bu hoca bulmus killisini ariyor o zaman :D

o zaman soyle bir sey yap: kendin bir site olustur hepsiburada.com gibi; ama soyle bir ayricaligin olsun, insanlarin sitende bulamadigi bir urunu senin guvencen ile almak istediklerini belirtmesi taktirinde urunu temin edip tekrardan o musteriye senin sattigin bir site olsun.

yani urun aslinda sende yok ama musteri ben almak istiyorum bunu diyor ve sen ona urunu bulup satiyorsun. tedarikci gibi :) ama ayni zamanda hepsiburada.com gibi daimi olarak sattiklarin da var.

bu hosuna gider umarim hocanin.

online taksi çağırma sitesi gibi farklı bişilere de tav olur derim..

savas sizin bu hoca bulmus killisini ariyor o zaman :D

o zaman soyle bir sey yap: kendin bir site olustur hepsiburada.com gibi; ama soyle bir ayricaligin olsun, insanlarin sitende bulamadigi bir urunu senin guvencen ile almak istediklerini belirtmesi taktirinde urunu temin edip tekrardan o musteriye senin sattigin bir site olsun.

yani urun aslinda sende yok ama musteri ben almak istiyorum bunu diyor ve sen ona urunu bulup satiyorsun. tedarikci gibi :) ama ayni zamanda hepsiburada.com gibi daimi olarak sattiklarin da var.

bu hosuna gider umarim hocanin.

Rıza bunu denıcem kardesım bunuda kabul etmezse yuh dıyıcem

yarin baslayacak sinavlarima inat olarak bu hava ne boyle arkadaslar..

ben gezmeye cikiyorum :)

pazartesi 2 tane bitti, ikisi de baya guzel gecti. yarin 2 tane ve persembe 3 tane var.
en onemli ve zorlayici dersler persembe gunune kaldi, bir tanesi de alttan aldigim ders ve hic girmedim derse ne bu yil ne de gecen yil, bakalim ne yapacagim :s

valla benımde pazartesı ıngılızce ve grafık sınawı vardı onlar guzel gectı bugunse 3 tane vardı alttan aldıgım edebıyat olen kurumsal ag aksam 4 de ıse yonetım bılısımlerı dersının sınavı vardı sabahkı ve olenkı guzeldı ama sonuncusu batırdı valla benı

Geri
Üst Alt