hasanaco
Kayıtlı Üye
kazanı söktürmene hiç gerek yoktudirek kazanın içine oluyo hem daha güzel bi ses çıkartıyorkey:
yaptık artık bilgim olsa yapmazdım...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kazanı söktürmene hiç gerek yoktudirek kazanın içine oluyo hem daha güzel bi ses çıkartıyorkey:
Bi zamanlar 1.6 leon ile olan filtre videosu . Simota urethane.
yok sökme sana üçlü yapmış o zaman..fırsatın olursa bir resim koyar mısın yarın
Özel yapım filtre kit ( mantar tip kuru simota filtre ) konusunda fikri olan var mı acaba ?
Önerir misiniz ? Konumlandırma nasıl olmalı ? Direk şuanki kutunun içine koyup kapagı mı çıkartayım ?
Forumda araştırdım ama net bir sonuca ulaşamadım. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsunlar teşekkürler..
Aracın tsı anladığım kadarıyla hangi kiti takarsan tak eğer almak istediğin ses ise cok birsey bekleme hatta hava fitresi kapağını ac orijinal hava filtresinde aynı sesi alabilirsin.Özel yapım filtre kit ( mantar tip kuru simota filtre ) konusunda fikri olan var mı acaba ?
Önerir misiniz ? Konumlandırma nasıl olmalı ? Direk şuanki kutunun içine koyup kapagı mı çıkartayım ?
Aracın tsı anladığım kadarıyla hangi kiti takarsan tak eğer almak istediğin ses ise cok birsey bekleme hatta hava fitresi kapağını ac orijinal hava filtresinde aynı sesi alabilirsin.
Fazla uğraşmayım diyosan kendi kutusunu kullan ama kitlerle daha sağlıklı olur bence yaza bırak kış geldi maglum yağmur ve soğuk olumsuzluk yaratabilir.
LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi