Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
evet biliyorum ve on silecekler çalışırken geri vitese taktığınızda arka sileceklerin çalıştığınıda aracı o kadar kullnmama ragmen forumda oğrendim hiç dikkatimi çekmemiştiSilecek fasıla konumundayken motoru kapatıp tekrar çalıştırıldığında silecek hiç oralı olmuyor benim araçta da dediğiniz gibi Off konumda zannediyor kendini off yapıp tekrar fasıla konumuna getirmek gerekiyor. Sorunmudur değilmidir bilmiyorum ama çok kafama takmadım ben.
Bunun dışında su püskürttükten sildikten sonra 5 10 sn içinde bir tur daha dönüp oturuyor benimki de.
Ekstra bir özelliği daha var biliyormusunuz bilmiyorum sileceği hızlı yani sürekli çalışır konuma aldığınızda haraket halinde iken biyerde durduğunuzda silecek kendini otomatik olarak fasılaya döndürüyor. 1 e takıp tekrar devam edince hızlı konuma geri dönüyor tekrar
Söylediğim olaylar yağmur sensörü olmayan standart style araçta oluyor.key: