Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ayni sekilde soguk bi gunden sonra benim de ibizanin silecekleri calismadi. Hatta su sikmak icin kolu cekince arka silecek calisiyor. Ve su sikma motorunun sesi gelmiyor. Sigorta kutusunun 44 nolu bolmesinde yesil renkli sigortasi vardi. Saglamiyla degistirip denedim, gene calismadi. Muhtemelen motor yanmistir. Benim arabamin garantisi bittigi icin sanayide gosterecegim. Sonuclari tekrar paylasirim ama anladigim kadariyla ibizalar bu konuda sikintili.
Servisten mi aldiniz motoru?bende de aynı sorun olmuştu, motoru değiştirdim 20 lira gibi bi şeydi, fazla bi masraf çıkaracağını sanmam
Servisten mi aldiniz motoru?
Ayni sekilde soguk bi gunden sonra benim de ibizanin silecekleri calismadi. Hatta su sikmak icin kolu cekince arka silecek calisiyor. Ve su sikma motorunun sesi gelmiyor. Sigorta kutusunun 44 nolu bolmesinde yesil renkli sigortasi vardi. Saglamiyla degistirip denedim, gene calismadi. Muhtemelen motor yanmistir. Benim arabamin garantisi bittigi icin sanayide gosterecegim. Sonuclari tekrar paylasirim ama anladigim kadariyla ibizalar bu konuda sikintili.