scgnbsl
Kayıtlı Üye
ooooo sıkıntı çok büyük çooook erkan abiyle istanbuldan aldığım sarı leonun bijon kilidi araçtan çıkmadı. lastikleride eskiydi dedim lastik değiştireyim. gittim lastikçiye e bijon kilidi yok napıcaz. kilitli bijonlara demir kaynaklayıp tek tek açacaklarını bunuda tornacının yapacağını söyledi yalnız jantında yanıklar oluşacak dedi. yaptırırmıyım yaptırmadım. yığınlada para istediler. bi kaç lastikçi daha gezdim hepsinden aynı sonucu aldım. doğuşu aradım şase nuımarasıyla getirirler dediler. doğuşta ne alakaysa böyle bi uygulama yok artık getirtmiyoruz dedi. we yaklaşık 100 farklı çeşit kilit olduğunu bu yüzden başka bi araçla uymayacağınıda söyledi. sonra Mehmet (igci_01) doğuştaki tanıdıklarına götürdü aracı we emin ol 5 dakkada söktüler. zaten toplamda 25 farklı bijon kilidi warmış ellerindede hepsinin yedeği bulunuyormuş. bijonları söktüm en uzağa fırlattım attım yerinede saolsun erkan abi (erkani) kendi aracındaki orijinal şifreli bijonları yolladı. serwiste tanıdığın warsa bu şekilde açtıracaksın başka çaren yok sanırım..
servisle görüştüm aracın gelmesi gerekiyor diyor.dedğin gibi 25 farklı kilit varmış hangisi uyarsa onunla açarız dedi de servis te yakın değil ki bikaç leon var burda onları bulup denesekmi kilitleri diye düşünüyorum.düşük ihtimal ama belki uyar.yoksa da mecburen tornacı yolu görünüyor