Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hımm anladım.bende hafta sonları kullanıyordum pek sorun olmuyordu ama çocuk olucak işler degişti bakalım nasıl altından kalkıcam bu yakıt işininOndan değil de arabamız fazla yakmıyor bence Erkan hem ben sadece haftasonları kullanıyorum extreme bir durum olmadığı sürece
hımm anladım.bende hafta sonları kullanıyordum pek sorun olmuyordu ama çocuk olucak işler degişti bakalım nasıl altından kalkıcam bu yakıt işinin
baba mı oluyorsun yani çok sevindim hayırlısı olsun çocuk kısmetiyle gelir derler Erkancım korkma kalkarsın bence
keşke kafama göre 1.6 bulsamda alsam en azından lpg ile acaip rahat edıyorsun tecrübeyle sabittirEnes abi 1.4 kulanıyorsun konuşması kolay tabi 1.6 kullanda göreyim seni
çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinErkan Bey bebeğiniz olacakmış sanırım, hayırlı doğumlar dilerim, sağlık sıhhat versin yüce mevlam.
Lpg haberi de çok şahane. Umarım dediğiniz gibi testlerden başarıyla geçer, sıfır lpgli tsi satışını da görürüz...
Enes abi 1.4 kulanıyorsun konuşması kolay tabi 1.6 kullanda göreyim seni
allah razı olsun kardeşim saol darısı başına.1 aydan az kaldı işte beklıyoruz.çocugun masrafları birde aracın benı yıpratmasından korkuyorum ama dedıgın gıbı rıskıyla gelir hayırlısı artık