Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sıfır araçta yaşadığım sorun video eklendi Ayıplı mal

Geçmiş olsun. Biraz üzerine düşerseniz biraz fark ödeyerek sıfır araç alabileceğinizi dşünüyorum.

Tüketici Haklarına Başvuru yapın
[doublepost=1517607055,1517606884][/doublepost]
Cimer + Bimere de şikayet maili atın , Reklam olmasın da şikayetlerin yazıldı bir site daha var oraya da yazın sosyal medyadan yazıp seat türkiyeyi doğuş otoyu etiketleyin.
[doublepost=1517607101][/doublepost]
Eğer ki ses video da duyulacak şekildeyse güzel bir video çekip youtubeye de yükleyin

Furkan abi bu siteleri hiç bilmiyordum öncelikle teşekkür ederim ama buralardan bi dönüş olur mu sizce ben ispanyaya ve doğup otoyada göndereceğim şikayeti buraya belirtsem ilgilenirlermi

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Tüketici Haklarına Başvuru yapın
[doublepost=1517607055,1517606884][/doublepost]
Cimer + Bimere de şikayet maili atın , Reklam olmasın da şikayetlerin yazıldı bir site daha var oraya da yazın sosyal medyadan yazıp seat türkiyeyi doğuş otoyu etiketleyin.
[doublepost=1517607101][/doublepost]
Eğer ki ses video da duyulacak şekildeyse güzel bir video çekip youtubeye de yükleyin

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Upup

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam bu ses direksiyonu araç sabitken çevirirken mi geliyor acaba yoksa hangi durumda geliyor

Geri
Üst Alt