Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sıfır aracımdan gelen sesler... .

Leon'a özgü bir sorun değil bence. Babamın Jetta'sını kullandığımda da bazı plastik aksamlardan ses geldiğini duymuştum.
Yani sonuçta daha kaliteli deniyor Seat'a göre. Arkadaşımın 2012 BMW 520d sinde bile yukarda
bahsedildiği gibi gösterge panelinden gıcırtı geliyordu bazen :)

Plastik aksamdaki gıcırtılar için Würth 'ün silikon sprey ini öneririm
SILIKON SPREY 500ML. - Wrth Trkiye - Profesyonel Montaj
Bununla babamın Jetta'sındaki ve eski aracım Cordobanın kol dayama bölümünden gelen seslerden kurtulmuştum.

Açın müziği normalden biraz daha üstünde ses falan kalmaz en güzeli yoksa bunlarla baş edilmez her gün yeni bir ses ooo:D:D:D

Aldığımdan beri var bu sesler alıştım artık :eek:

Benim arac 1600kmde ve neredeyse tum kapilardan gicirti gelmeye basladi dun erzuruma giderken basladi toplam 400km yol yaptim geldim az once tekrar surdum gicir gicir sofor kapisi haric ses geliyor ne yapmaliyim

Benim arac 1600kmde ve neredeyse tum kapilardan gicirti gelmeye basladi dun erzuruma giderken basladi toplam 400km yol yaptim geldim az once tekrar surdum gicir gicir sofor kapisi haric ses geliyor ne yapmaliyim

Benimki 4500 oldu hiç bi gıcırtı yok öyle ama yol sesi yada alt aksam olmasın o Korhan belki souktan yapıyordur ama öyle heryerden gıcırtı geliyor denecek kadar olmamalı.. bi baktır rahatsız edici boyuttaysa servise.. :eek:key:

Benimki 4500 oldu hiç bi gıcırtı yok öyle ama yol sesi yada alt aksam olmasın o Korhan belki souktan yapıyordur ama öyle heryerden gıcırtı geliyor denecek kadar olmamalı.. bi baktır rahatsız edici boyuttaysa servise.. :eek:key:

Hacı sen aracı okuttur bence. Herkeste bir sıkıntı var sende yok nazar değmesin maşallah diyelim. :)

Hacı sen aracı okuttur bence. Herkeste bir sıkıntı var sende yok nazar değmesin maşallah diyelim. :)

Hacım Benimkinin nazarı ikinci haftasında duran arabama tırın tamponunu dokundurmasıyla çıktı zaten.. dahada gerek kalmaz :) :eek:key:

Bu araçla mı o kaza başına gelmişti? Ben eski aracında diye hatırlıyorum.

Alp kırmızı aslanımın kulağını kestiler diye 3 gün uyuyamadı...Ne işin var yağmurlu günde araba yıkamaya gidersin ki.! Çöllü bu dururmu 8 servisin boyanacak değişecek dediği çamurluğu boyasız macunsuz hallettirdi de rahatladı Gardaşım...[MENTION=19934]Çöllü[/MENTION]

Bu araçtı Alperim.. İki haftalıktı ozaman allahtan dokundurdu durduda kaza denecek kadar büyümedi.. Aklım çıkmış çopk üzülmüştüm.. Sagolsun Mustafa YETİŞ usta 4 saatlik bi emekle boşa üzüldüğümü gösterdi banada rahat ettim..

Buymuş nazarmış o çıktı gitti şimdi dikkat etmiyorum çok fazla inanırmısın hiç bişey olmuyor karşıdan seken taş benim araca değilde arkadakine çarpıyor :D :eek:key:

Bu araçtı Alperim.. İki haftalıktı ozaman allahtan dokundurdu durduda kaza denecek kadar büyümedi.. Aklım çıkmış çopk üzülmüştüm.. Sagolsun Mustafa YETİŞ usta 4 saatlik bi emekle boşa üzüldüğümü gösterdi banada rahat ettim..

Buymuş nazarmış o çıktı gitti şimdi dikkat etmiyorum çok fazla inanırmısın hiç bişey olmuyor karşıdan seken taş benim araca değilde arkadakine çarpıyor :D :eek:key:

• Beğen
Reaksiyonlar: Şef
Geri
Üst Alt