Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun..Kiymetli dostlar,
Aracimizi insallah sali gunu teslim aliyoruz aracimiz showroomda son kalmus olan seat leon excellence 1.4 tsi act 150 hp emotion kirmizi,
Rengi cok icime sinmesede hos duruyor lakin siz kiymetli forum uyelerine sunu sormak istiyorum sifir araca folyo kaplatsam problem yasarmiyim
Amacim
1.aracin rengini gonlume gore bir renk ile degistirmek
2. Aracin orjinal boyasini darbe ve ciziklere karsi korumak
Sizce boyle bir hareket mantiklimidir ?
Son teknoloji seramik kaplama. Kaliteli bir yerde yapılırsa çok güzel olur.Arkadaslar kaplamadan vazgectim kirmizi haliyle devam edicem haklisiniz boylede guzel lakin ben bu boyayi araci nasil koruyacagim ciziklerden ?
Ekli dosyayı görüntüle 14944 Folyo var folyo var.
4-5000 tl den aşağı yapılan her folyo arabanın boyasına zarar verir ama aslında benim takıntım boyaya folyoyu çekilirken verilen zararlar..
Falçata izleri ve sökülen takılan bir sürü parça..
Ben şahsen bunun riskine girmem.
Plasti dip ile kaplattığım 2.5 sene kullandığım aracım vardı. Sökerken cam gibi çıktı ortaya.. ama plasti dip de sorunlu yıkamacı az bir şey yakınlaşsa kaldırıyor o kısmı..
Plasti dip ile kullandığım aracım da buydu.. satarken söktüm ne hata ne leke ama eksilerini de yukarda yazdım.