Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ortalama 8 lt görmeniz gayet normal bence ilk zaman için , Ben de 9 küsür görüyordum şehir içi, Şu an 7 lt civarı şehir içi. sizinde zamanla 6.5lt yi bulur ortalamanız. Ama daha altına inebileceğini sanmam.
genel ortalaman mı 7 litre? eğer öyleyse gerçekten çok iyi bir rakam
genelde sakin kullanmama rağmen genel ortalamam 8,2. arabam 2 gün önce 20.000km oldu
ek olarak arabanın 1.2 tsi oldugunu yazmıssın 1.2 tsı a cok ekonomık olcak gozuylede bakmamak lazım cunku leon cok da hafıf b araba degıl,eklenıcek daha fazla agırlık arabanın daha fazla zorlanmasına da neden olur fazla yakması durumuna boyle de yaklasmak lazım
bana da ilk yağ değişiminin 15000 de olacağı söylendi.Aracım şu an 9.000 de ve yağ falan ilave etmedim . İlk değişim 15.000 , beklemeden ilave mi ettirmem gerekiyor ?