arthur
Kayıtlı Üye
sen al o zaman zaten gerçegi uzak bari oynarsınpuhahapuhahapuhaha😛😛😎😎var onda yeteri kadar 😀
sen al o zaman zaten gerçegi uzak bari oynarsınpuhahapuhahapuhaha😛😛😎😎var onda yeteri kadar 😀
sen al o zaman zaten gerçegi uzak bari oynarsınpuhahapuhahapuhaha😛😛😎😎
Bende bu seri tam olarak mevcut arkadaşlar🙂 ilginize teşekkür ederim
al su garibanlara birer hediye 😀 onlarin gonullerine tercuman olayim 😉
akıllı ol kazımım dime öyle şeyler..milletin motoru yeni soğudu hırsızlık hesaplarını unutturdum düşürme milletin aklına..Sen uzaktasın yapacağın bir şey yok bari buradakilere gaz verip üstüme salma..gadasını aldığım dezeme diyiyeee sana yağlama yapsın akıllı uslu yiiiiiii puhahapuhaha
yok yav unuturmuyuz hiç o benim olacak maviş elbet gelirim istanbullara sende kıyamaz verirsin bana😀😀akıllı ol kazımım dime öyle şeyler..milletin motoru yeni soğudu hırsızlık hesaplarını unutturdum düşürme milletin aklına..Sen uzaktasın yapacağın bir şey yok bari buradakilere gaz verip üstüme salma..gadasını aldığım dezeme diyiyeee sana yağlama yapsın akıllı uslu yiiiiiii puhahapuhaha
Kıyamadığım şeyler arablarım..hepinizi keserim ulen🙂 puhahapuhahayok yav unuturmuyuz hiç o benim olacak maviş elbet gelirim istanbullara sende kıyamaz verirsin bana😀😀
Kıyamadığım şeyler arablarım..hepinizi keserim ulen🙂 puhahapuhaha