Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Araç 2006 model 4 yaşındarottu balanstı vs. hiç kastırmaya gerek yok..
25.000 km kullandiğim pirelli lastikler bile ilk haline göre aşırı sertleşmiş haldeydi...
sizin araciniz 60.000km aynı lastik üzerinde gitmiş..
modelini bilemiyorum ama 2007 model desek zaten 3 yaşına giriyor lastikler..
60.000km + 3 yaş bir lastiğin değişmesi için çok yeterli bi sebep.
lastik değiştirip orta sertlikte bir lastik aldiğinizda uğultu %100000 kesilecektir garanti veriyorum.
Aracımız FSI Yiğit abiÖmer araç TSI mı. ??
soğuk motorla çalıştığında bazen 2K'lere geliyo sonra yavaş yavaş iniyo o arada deli gibi hava çekiyo benim de normal yani..süper lüks araçlara binmiyoruz "0" ses olsun..
ki ben zaten sesine bayılıyorum..
Araç 2006 model 4 yaşında
ALLAH korusun Volkan abi daha arabayı yeni aldık zaten 6-7 ay oluyore valla o zaman kaza yapmadiğiniza sevinmek lazım.
4 sene isterse toplamda 15.000 km yapsin zaten lastik taş kesiliyor..
4 tane yeni lastik aliyosunuz yolu görünmüş.
Lastik olarak ne önerirsin yine Michelin Energy almayı düşünüyoruz senin önerebilceğin bir marka var mıömer valla 25.000km yapmiş lastiğin her 5.000km'sinin ne kadar farklı olduğunu anlayabiliyordum..özellikle yağişta farkettiriyordu..
çok zorda kalmadikça max her 50.000km de lastik değiştirmeyi düşünüyorum.
60.000 asla tolere edebileceğim bir rakam değil,araci yola bağlayan en önemli şeye verilen paranin hesabi yapilmaz..
beni dinleyin,yeni lastik alın,uğultu kesilmedi deme ihtimaliniz yok =)
kaza yapmaz knka dogdur duzgun kullandıgı surece dedemın 2005 senesınde sattıgı 97 model broadwayıde oyleydı ,57bınde araba 8 sene sonunda lastık degıstırdı he ondan ses gurultu hersey vardı lastık de degıstırsen bsey degısmezdıe valla o zaman kaza yapmadiğiniza sevinmek lazım.
4 sene isterse toplamda 15.000 km yapsin zaten lastik taş kesiliyor..
4 tane yeni lastik aliyosunuz yolu görünmüş.