LKTN
Kayıtlı Üye
Arkadaslar herkese iyi forumlar bugun aracimin kapi iclerinden gelen trim sesleri icin ilk once eryayi aradim ve bana 15 gun sonrasina randevu verdiler makul gordum ilgilendiler sonucda. Bana yakin olan ve bu zamana kadar hizmetini begenmedigim kayadibini aradim ve bana verdikleri cevaplar su sekilde. Aracimin kapilarindan trim sesleri geliyor bunun icin ne yapabilirsiniz plakam alindi aracimin garanti icinde oldugu gorundu ve buna ragmen bana denilen cevap su. Gun icerisinde getirebilirsiniz silikon spreyiyle bu islemi yapiyoruz ve 350 tl lik bir ucreti var. Dedim siz iyi misiniz arac garantide ve bu sorun kronik her leonda var ucretsiz yapmak zorundasiniz. Bana bu gibi seylerin garanti icinde olmadigini soylediler ve bendr iyi gunler bile demeden telefonu kapadim asiri derece sinirlendim ve direk dogus otoyu arayip durumu bildirdim sagolsunlar direk 11.04.2017 tarihli randevu verdiler ve bu yapilacaklarin ucretsiz olacagini bildirdiler. Sikayetim oldugunu soyledigim an direk yetkili kisiyle gorusturduler ve gereken sikayetimi bildirdigim kisi anlattiklarimi soyledigim an gayet ciddi ve resmi sekilde kaydimi aldigini ve gereken islemlerin yapilacagini bildirdi. Uzun lafin kisasi bildigim ve takip ettigim kadariyla bu kayadibinden kimse memnun degil parayla bir cok isi cozmeye calisiyorlar ve bu onlara musteri kaybettiriyor. Burdaki yaziyi kayadibinden yetkili okur mu bilmiyorum ama okuyorsa eger bir silikon spreyi sıkmaya 350 tl almak vicdansizliktir. Parayi kimse yerden toplamiyor. Sirf aracimizin garantisi bozulmasin diye kendimiz sokmuyoruz servis yapsin diyoruz ama bizden istediklerine bakin. Amortisoru degistirsek dsg bozulsa siz amortisoru degistirmissiniz ondan olmus dersiniz ama amortisoru bile garantiye sokmamak icin bin takla atan bir muesese olmayi birakin. Temiz duzgun ve saglam isler yapin yapmaya calisin.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Türkiye' de sadece SEAT değil, tüm yetkili servisler aynı şekilde davranıyor. Aslında bu kadar rahat davranmalarının nedeni de hukuk sistemindeki yetersizlik. Sonuca bağlanmayacağını, bağlanacak olsa bile kimsenin defalarca mahkeme koridorlarında beklemeyeceğini iyi biliyorlar. Kayadibi'nden memnun olan görmedim hala. Çoğu kişiyi mağdur etmesine rağmen satış istatistiklerinden dolayı SEAT tarafından görmezden geliniyor bu davranışları. Geçmiş olsun. Servise gitmeden önce bir kaç yeri aramak her zaman daha iyi.
@AYDKD abi bu arada spor yayın DSG' nin garantisini kestiğini bilmiyordum ya :S Peki oldu yolda kaldık. çekici servisinin önüne çekti. Nasıl değiştiricez yayları eski haline