CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
hangi ara aldın arabamı, yoksa piyasada benim TSI den başka da mı geçen var 320 yi
Geçen sene malezyada kiralamıştım.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hangi ara aldın arabamı, yoksa piyasada benim TSI den başka da mı geçen var 320 yi
AAAA bana yakışmaz mı Aybarsım akşama aklınızı bi alıyımda görün modu puhaha
panpa ne vardı tsı dahahahahahahaİstanbul'dayken yüklü 1.4 TSI ile 2.0 Cupra arasındaki farkı gözlemleme imkanım oldu bu arada 15 boy.
panpa ne vardı tsı dahahahahahaha
İstanbul'dayken yüklü 1.4 TSI ile 2.0 Cupra arasındaki farkı gözlemleme imkanım oldu bu arada 15 boy.
Gerçeği daha fazla olur muhtemelengerçekleri değil atışları yazacaksın
Erhancım,emperyalizm mantığıyla yaklaşıyorum.sizleri kapıştırıp en iyi ürünleri alıp hem sizi pohpohlucam hem de istediklerimi ele geçiricem
Direk TSI'la denemedim de YCO'nun denediği araçla denedik 5 boy civarı bi fark oluyodu 7-8 boy da o arabayla TSI arasında var ki biz 220'ye kadar çıkmıştık. TSI'ın o süratlerde hiç şansı yok zaten
yaz yaz serhat abiye 5 boy attım de
yaz yaz serhat abiye 5 boy attım de