Mahmut toy
Kayıtlı Üye
Trim sesi ve dönüşlerdeki kör nokta ama seri oluşu beni mest ediyor
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
vallaha arka taraftan inenlerde bile olduğu için artık bünye alıştı duymuyorum bileSıkıntı bende de oluyor. Sanki arabayı geriyorsun gibi gıcırtılar geliyor. Çok saçma bir durum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
duydum gördüm E 250 CGI de dahi sağından solundan gelen sebebi bilinmeyen sesler mevcut. bu yüzden Seatımızın bu kadar kusuru olsun)hala çözemediğim bir ses var, yakın zamanda arka teker ( porya ) bilyasını değiştirdik. uğultu kesildi ama hala çözemediğim bir ses var. bir de multimedya tuşunun biri arada basılı kalıyor, tekrar klik haline getirene kadar acayip sinir ediyor.
duydum gördüm E 250 CGI de dahi sağından solundan gelen sebebi bilinmeyen sesler mevcut. bu yüzden Seatımızın bu kadar kusuru olsun)
kardeş 1.4 tdi stylance cordobada olmayan şey yok ama ne hikmetse kolçak hiç yok)Benim araçta en sevmediğim özellik kolçak kısmı, altea gibi büyük ve konforlu araç yapmışken seat nasıl olduda o kolçak kısmını yüzüne gözüne bulaştırdı.