nurettin.ugur.3956
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
İbizayı yanlışlıkla 2 sefer açmışım. İkisinin toplamını sayarız. Eeeee nerde bu toledocular
Abi toledo ve ibizayı beraber saysak leon'u zor buluruz
2012'de ibizamı alırken, toledo yani bu kasa yanlış hatırlamıyorsam ki hatırlamıyorum 35 liradan başlıyordu. Şimdi başlangıç 50 bin lira... Eğer üstüne bu kadar koymasalardı bence toledo satışında bariz patlama olurdu. Çünkü en son 1-2 ay önce galeride bir toledo inceledim bence gayet şıktı. Hatta ön konsol piano black eşliğinde leon konsolundan daha bi güzel geldi gözüme...Hatta diğer modelleri de katsak Leon araç sayısını zor buluruz. Leon Seat'ın vitrini.
2012'de ibizamı alırken, toledo yani bu kasa yanlış hatırlamıyorsam ki hatırlamıyorum 35 liradan başlıyordu. Şimdi başlangıç 50 bin lira... Eğer üstüne bu kadar koymasalardı bence toledo satışında bariz patlama olurdu. Çünkü en son 1-2 ay önce galeride bir toledo inceledim bence gayet şıktı. Hatta ön konsol piano black eşliğinde leon konsolundan daha bi güzel geldi gözüme...
2013 ibiza
16cdf48