Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sticker dagıtımını ben yapmıyorum artık @murateren ile iletişime geçinizIyi aksamlar 1 hafta once sticker istedim ama hala bir cevap alamadim .s
İstanbul içi elden veriyoruz Anadolu yada Avrupa yakası cuma buluşması veya organizasyonlarımıza katılarakta alabilirsinizIyi aksamlar 1 hafta once sticker istedim ama hala bir cevap alamadim .s
Stickerleri bulusmaya gelirken getiriver @dadas34 kücük de kalmadi gelemezsen gelen birinden gönderirsin..sticker dagıtımıu ben yapmıyorum artık @murateren ile iletişime geçiniz
[doublepost=1452578465,1452578402][/doublepost]sticker istekleri olan arkadaşlar @murateren @ULU ile iletişime geçsinler...
Cuma bulusmalarini takip edin size yakin yere gelebilirsiniz..her cuma farkli bulusma noktalari seciyoruz size yakin olana katilin bereber yapistiralimİstanbul içi elden veriyoruz Anadolu yada Avrupa yakası cuma buluşması veya organizasyonlarımıza katılarakta alabilirsiniz
Mutlaka kargo isterseniz özelden bilgilerinizi gönderin bana
kurye ile elden teslime verildi
Abi bende kalmadı sticker sonunu ibrahim abiye verdimStickerleri bulusmaya gelirken getiriver @dadas34 kücük de kalmadi gelemezsen gelen birinden gönderirsin..
Burda Bitmez..
Bulusmalara bekleriz sehirler arasi 7 subatta startimiz var takipte kalinSticker icin mehmet bey ve tuning25'e tesekkürler
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
STİCKER İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖZEL MESAJ YOLU @murateren ARKADAŞIMIZA ÖZEL MESAJ İLE ULAŞINIZ.
MESAJINIZDA AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ EKSİKSİZ DOLDURUP GÖNDERİRSENİZ ERTESİ GÜN STİCKER ELİNİZDE OLACAKTIR.
[LEFT][B]Ad Soyad ( veya firma adı ) :
[U]Detaylı[/U] açık adres :
Telefon numarası :
[/B][/LEFT]
[CENTER][B][I]KARGOLAR ARAS KARGO İLE KARŞI ÖDEMELİ OLARAK GÖNDERİLİCEKTİR.
Eğer kargo şubesine gönderilmesini istiyorsanız il/ilçe şube adını ve telefon numaranızı yazmanız yeterli.[/I][/B]
[U][B]NOT: Forumda aktif olan kişilere gönderilecektir artık.[/B][/U]
[B][SIZE=4][COLOR=red]STİCKER GÖNDERİMİ TAMAMEN ÜCRETSİZDİR[/COLOR][/SIZE]
[/B][/CENTER]