z3r0_C0D3R
Kayıtlı Üye
organizasyon kaça kadar sürer tahmini?Yarın bildiğim kadarı ile buluşmayaca geleceksin,ordanda veririz..Yok olmadı tekrar kargo yaparız yarın..Lİsteyi kontrol edeceğim..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
organizasyon kaça kadar sürer tahmini?Yarın bildiğim kadarı ile buluşmayaca geleceksin,ordanda veririz..Yok olmadı tekrar kargo yaparız yarın..Lİsteyi kontrol edeceğim..
Kardesim bende gungorendeyim bosuna kargo parasi verme diye seninkini kargo yapmadim elden teslim ederim diye dusundumEmre'nin koyduğu fotolarda göremedim de ismimi o yüzden...
Burak kartta var sticker da ozelden msj at yolluyayim yarin sanaadana bulusmasına dagıtılmak uzere 20 adet plaka ve arka cam ıcın stıcer ıstıyorum ayrıca forumu tanıtıcı kartlardan varsa onlardanda ıstıyorum yeter adana saha kalksın artık sıteyı tanımayan kalmasın @porsche
yaşar yakınmısız kardeşim yeraltı carsısındayım bendeEkli dosyayı görüntüle 9270şuan elime geçti sticker emre.. çok sağol kardeş.emeğine sağlık.