Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DUYURUSeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ)
Serbay kardeşim tekrar merhaba... Uzun zamandır ilgilenemiyordum SCW ile... Boca yı aldın mı? Şimdidedn hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız kullanman dileklerimle... Senden tekrar eğer mevcut ise 2 takım daha sticker istiyorum... Şimdiden teşekkür ederim... hayırlı işler diliyorum...
Adresim muhtemelen vardır ama...
Alper TEKİN
Kadastro Müdürlüğü 35700 / Bergama / İZMİR
ya bu uygulama devam ediyorsa eğer bende çok memnun olurum gönderebilirseniz.
Kürşat YILDIRIM
Korkut reis mah. cihan sk. no:29/9 sıhhiye Çankaya/Ankara
0 532 337 06 64
serbay 6 gün sonra nihayet elime ulaştı az once teşekkür ederim kardeşim.ama birşeye takıldım 6 gun suren kargoya 6 tl çok fazla degılmı ? çok şaşırdım altı ustu bır kagır parçasına alınan paraya bak 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.