Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ooo reis yatırımı altına yapalım yaniikur sabit )
2002 octavia aracımızı 10 gun once sattık elegance modelıydı toledo kullanmadım ama asla bozulmayan bı aractı bnm ıcın skoda yola saglam basar az yakar iyide gider karizması na nasıl yok dersiniz üzüldüm inanın bildiğin passat arac elektronik klima bile wardı bizimkinde koltuk ısıtmalı aracımızda war bi kere bile çalıştırmadım ayrıca zararlıda zaten yaydığı radyasyondan dolayı,hafızalı koltukta gereksiz bisey bnm için ama deri döşeme we ısıtmalı koltuk olan aracımızda elektrikli olması gercekten guzel bısey,octavia yı kötülemeyin virüs yollarım yoksa hesaplarınıza bir ew taşıdım ben o araçta şehirler arası o bagaj hangi arabada war başka iki kişiyi koy bagaja kapat kapağı
octavia artık rapid diye bir araç üretmeye başladıAynı Anlayışın Ürünleri Aslında İkiside Octavia bencede Çok Hoş Araçtır Özelliklede Son Güncel Kasasına Hastayımkey: Fakat Söz Konusu 2004 öncesi Toledo ise Esamesi bile Okunmaz..
toledoyu bı ıncelıyım cok merak ettımAynı Anlayışın Ürünleri Aslında İkiside Octavia bencede Çok Hoş Araçtır Özelliklede Son Güncel Kasasına Hastayımkey: Fakat Söz Konusu 2004 öncesi Toledo ise Esamesi bile Okunmaz..
toledo daha oturaklı ve daha iyi yol tutuşu var benim bildiğim, zaten ikisini yanyana koy geç karşısına bak onlar sana herşeyi ablatır birden toledonun direksiyonunda bulursun kendini