Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
faruk abi, benim araçta 4,5 senedir aynı aksesuar takılı ve hala pas yada tek bi leke bile yok
ama şimdiki satılanların kalitesi nasıl o tartışılı tabi..uçuk fiyatları tartışmaya bile gerek yok
teşekkürler abimkaplamayı yüzünden sıyırmadığın sürece bir sorun olması muhtemel değil, kaplama eğer yüzeye uygun metodlarla yapışmış ise ki sendeki durum onu gösteriyor, kolay kolay kendi kendine çıkmaz. Aynı uçtan ben önceki aracımda da kullanmıştım 3 yıl bende de herhangi bir sıkıntı olmamıştı.
Yok biliyorum daha önceden sormuştum doğuşa çünkü işçilik dahil 200 lira tutuyor.
Yanlız 1.4 tsi lara olmuyormuş kaynaksız kelepçe ile takılıyor tek çıkış egsoz lazım tdi larda tek çıkıştı galiba