aybarsdnr
Kayıtlı Üye
walla o arkadasin almassa satarsan beni bul bbs ch aldim daha takmadim garajimda duruyo hemen satarim onlari yazilirim sana puhaha
sen de bana haber ver o zaman
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
walla o arkadasin almassa satarsan beni bul bbs ch aldim daha takmadim garajimda duruyo hemen satarim onlari yazilirim sana puhaha
yok aga ya cok sık bugaz ettı benı bende bı sıze danısayım dedımwalla o arkadasin almassa satarsan beni bul bbs ch aldim daha takmadim garajimda duruyo hemen satarim onlari yazilirim sana puhaha
sen de bana haber ver o zaman
puhaha hepimiz birbirimize haber verelim o zaman bahcivan usagi muhabeeti gibi oldu adam konu acti birden al ver ekonomiye can ver olduk
yok aga ya cok sık bugaz ettı benı bende bı sıze danısayım dedım
O ilana baktim Oguz..o ilanin sahibi eski uyeydi..red plakali leonu vardi..getirtmis hic takmadan satiyor..bir de o jantlarin ici antrasit siyah..fiyat 0km icin normal..servisle ayni..beklemeden almak icin iyi..
Bu arada nereye gitsem millet jantlara bayiliyor..hep nereden diye soruyorlar..
iyi o arada ömercan 18 almadı kendine.cinayet sebebicunku super jantlar abicim ben omercana uydum gittim 17 aldim seattan icime oturdu 900 liraya sattim gecen sen dusun zararimi sakin sende satma abi