Seat Spor Pedal Seti ORJİNAL / dsg

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cgty18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bende bi pedal seti aldım. ABT yazıyo üstünde fakat gaz pedalı böyle komplike değil. düz bildiğiniz pedal vidalı filan. üzerine vidalanacak dedi satan adam. bilirsiniz belki. kalıbı aynı fakat deseni yuvarlak siyahlı. hoşuma gitti ama daha taktıramadım. sizce nasıl olur. inşallah sağlam olur. fikrinizi bekliyorum.😕

arkadaşlar bende bi pedal seti aldım. ABT yazıyo üstünde fakat gaz pedalı böyle komplike değil. düz bildiğiniz pedal vidalı filan. üzerine vidalanacak dedi satan adam. bilirsiniz belki. kalıbı aynı fakat deseni yuvarlak siyahlı. hoşuma gitti ama daha taktıramadım. sizce nasıl olur. inşallah sağlam olur. fikrinizi bekliyorum.😕

zevkler ve renkler meselesi tabikide ama.. onlar çok kötü duruyor bence,çakma gibi,vidalar gözküuor falan, bilmiyorum yani..herşeyin orjinali güzel sanırım 😉

ayrıca onlarda siyah kauçukta yok, orjinalde siyah kauçuklar var,ayak tabani pedallara daha iyi tutuş sağlıyor,kaymayı engeliyor ozellikle yagmurlu gunlerde faydasi cok ii, onun dısında gaza basarken daha bi saglam bastiginizin hissine varıyorsunuz,

39,104Konu
763,798Mesajlar
21,837Kullanıcılar
hagTR34Son üye
Geri
Üst Alt