kirlisakal
Kayıtlı Üye
seat cordoba 1.4 tdi için cupra arka salıncak burcu 6LL407183 (43 lira tanesi) +şöfor ön kapı hoporler kapağı 6L0867149 -sol- (32lira) sipariş verdim yarın elimde
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Eyvallah, yarın ilk işim bu Teşekkürler.ankara 100 yıl doğuş otoya yedek parça kısmını arayın fatih bey mutlaka ilgilenecektir.parayı yollarsanız ibanla hemen yollarlar kargoyla kendın bile takabilirsiniz...
dur bi de ben bakayım kodu doğru mu telefon başında adamı uğraştırma bi saat direk sölersinEyvallah, yarın ilk işim bu Teşekkürler.
Eyvallah, yarın ilk işim bu Teşekkürler.
hacım hoporler tipine bak araba cizimine değil örnek şema vermiş.bende etkadan baktım öle konuştum servisde farklı bişi cıkmayacak zaten sana söyler bu olur olmaz dıye kafana dert etme derim.yalnız iki çeşit cıkıyor dediğim gibi biri mutlaka senın araca uygundur.resim cekme ihtimalın varsa hoporler kısmını ben şudur derim sen gene de sorarsın ama.kafan rahat olsun açısından diyorum tşkler@kirlisakal hocam,
Kafam bi milyon oldu, yukarıdaki araç bildiğin leon
Bu linkten baktığım normalde benim araç olması lazım, resimde golf görünüyor ve arka hoparlör not for this model yazıyor. Siteye pek güvenmemek gerekiyor sanırım.
En temizi ben şasi numarasından baktırayım.
armster kolçaklar var orjınal kolçak 259 lira ereyonda var ama şekli şemaası farklı biraz yakışmaz derim.orjınal seat ibizanın var hemen gösteriyorum resmini ve fiyatını aşa yukarı parça kodunu vereyım sordur servise 400 küsür olması gerekiyor ama kalıteli kolcaktan farklıBana 2014 seat ibiza için orginal kolçak lazım uygunundan)
Orijinali de cidden çok para. Ben internetten aldım. Daha doğrusu bana biri hediye etti.armster kolçaklar var orjınal kolçak 259 lira ereyonda var ama şekli şemaası farklı biraz yakışmaz derim.orjınal seat ibizanın var hemen gösteriyorum resmini ve fiyatını aşa yukarı parça kodunu vereyım sordur servise 400 küsür olması gerekiyor ama kalıteli kolcaktan farklı
ibiza 1.2 style için kol dayama orjınal parça kodu:6J0061000YHL burdan sordur fiyatını...173 euro civarı olması gerekiyor