Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Leon ST 1.6 TDI (DSG)

Sağolun,
araçta indirim yapıp 77 bin lira fiyat vermişlerdi, ama 2100 lira necvox dvd ve 150 plaka için alarak tekrar geçirdiler :D

Sağolasın canım benim, vosvos 2 ay falan oldu galiba verdik onu. Bu sene orası olmadı çıkmıyorum kampüse, her gün düzceye gidiyorum koleje. bi ara buluşalım çok uzak kaldık borther. öpüyorum

Aynen abi bi oturamadık birlikte :) şimdi leon da geldi ortak daha çok noktamız var:)

2 hafta sonra sınavlar bitiyo mutlaka arıcam seni:)

Deniz merhaba özel plaka aldın galiba nasıl yaptın bunu anlatabilir misin

Deniz merhaba özel plaka aldın galiba nasıl yaptın bunu anlatabilir misin

Durum şu şanslıyım, listedeki plakalarda 5-6 tane DG vardı, şu an boluda plakalar d-e-f harflerinde... para istediler yani bağış,
müzisyen olduğum için durumu anlattım ücretsiz verdiler. Polis evinde defalarca uygun fiyata müzik yapmışlığımız var ;)

Durum şu şanslıyım, listedeki plakalarda 5-6 tane DG vardı, şu an boluda plakalar d-e-f harflerinde... para istediler yani bağış,
müzisyen olduğum için durumu anlattım ücretsiz verdiler. Polis evinde defalarca uygun fiyata müzik yapmışlığımız var ;)
Ne mutlu, ben de öğretmenim bakalım ne olacak...

Geri
Üst Alt