fiyatlarını tam bilmiyorum, ben elimdeki kiti kurtarmak için kötü yöntemi seçip eski h7 6k kitle devam ettim. 4300 piyasada bulamadığım için 6000 kullandım, 4300 gün ışığına daha yakın renkte olduğu için aydınlatma kalitesi daha iyi olacaktır, kelvin yükseldikçe ışığın renki beyaza, maviye ve mora doğru geçer. en iyi aydınlatmayı gün ışığı renki yani sarıya yakın tonlar yapacaktır. gün ışığı rengi gözleri de yormuyor, 6k ve 8k daha fazla dikkat gerektiriyor ve 4300e göre daha fazla yoruyor insanı.
peki ben şimdi d2s kit bulsam ve satın alsam sorunsuz takabilecekmiyim. Ne biliyim mesela H7 ampulun soketiyle d2s ampulun soketi farklı olmuyor mu? benim aracımda bu soketlerin ikisi de mevcut mu? çok fazla anlamadığım için yanlış birşeyler de soruyor olabilirim bu arada...
---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:47 ----------
normalde sen sadece far almıssın servıslerde satılan kıtten almamıssın servıslerde kı kıtlerde lımıtor cubugu d2sler motorlu o yuzden fıyat ucuk senın kı sadece far farları takıp xenonların montajını yapıp far ayarı yaparsın baska bırsey yapmazsın lımıtor cubugu xenonun yuk durumuna gore kendısını ayarlamayı saglıyor eskı sahın doganlarda(Abs olmayan araclarda arka kampana ıse) yuke gore arka kampanaları devreye almak ıcın kullanılıyor
D2S kıt bulmak bıraz sorun bulsanda pahalı genelde hella yada phılıpstır hella bu ısın profesorudur
mehmet limötör çubuğu dediğin şey farın otomatik olarak yükseklik ayarını yapan alet mi, ya da nedir? Bendeki bildiğin orjinal mercekli ve çifti 1300-1400'e satılan far. D2s takmam için başka ekiplanlarada mı ihtiyacım var d2s kitinden başka?