ohooo biz kime ne söylyrz yaO arkadaşın yol ve trafik şartlarını bilmiyoruz, ben kendi aracımla karsta kışın 200 kuruşa kadar inerken artvinde bu 400 kuruşlara kadar çıkabiliyor öyle yol bilgisayarında bakmak yeterli olmuyor herzaman yakıtı alıp alınan yakıtı sonuna kadar bitirmek lazım ve herzaman herkesin yaktığı akaryakıt aynı olacak diye bi kaide yok zaten.. sen temiz kullanır aracı km de 270 yakarsın, ben rampada küçük viteste devirli kullanır 350 kuruş yaktırırımo değişir ama zaten bende diyorum normalin biraz üstünde diye yakıt tüketimi ama biraz dizelciler kızmasın şimdide normal kullanımda 300 kuruşun altına düşen varmı yahu.. ama dediğim gibi hiç kimse 1.6 TDI dan megandaki 80 gblik 1.5 dci nin ekonomisini beklemesin
1)o arkadaş dediğin benim birader...
2)yol ve trafik şartlarımı daha önceden belirttim.Aracı istanbul'da kullanıyorum ve köprü trafiği vs.. gbi aşırı trafiğe girmiyorum,girsemde çok nadir giriyorum.
3)ben yol bilgisayırndan hesaplamadım...Öncelikle yol bilgisayarına baktım ve bana fazla yakıyor gbi geldi sonrada benzin aldığımda km yi sıfırladım ve hesapladğımda bu sonuca vardım.
yaniii okuyarak cevap verirsen daha 1 faydalı olur sanki forum key: