dursun keleşcan
Kayıtlı Üye
5 İNC DE DENEDİM FAKAT ÇALIŞTIRAMADIM DİĞER BÜYÜK EKRANDA SORUN YOK ÇALIŞIYO
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
5 İNC DE DENEDİM FAKAT ÇALIŞTIRAMADIM DİĞER BÜYÜK EKRANDA SORUN YOK ÇALIŞIYO
STANDART FR EKRENINDA 1.4 125 LİK OLANDA DA KAMERA TAKILABILIYOR MU SİZİNKİ GENİŞ EKRAN MIGeri görüş kameramızın montajını yaptık Hayılı olsun vag ile kodlamayıda açtık ekrandan direk görüntü alıyorum ☺️
Bu işlerden anlayıp ta İzmir'de olan kimse yok mu ya?
Kodlama kısımlarından pek anlamıyorum ama genel bir anlatım alabilirim süper olurİsteyen arkadaşlara yardımcı olurum ben bu işi ticari olarak yapmıyorum burası Scw kardeşliği isteyen Faceboktan eklesin arkadaşlar ordan daha detaylı konuşalım ☺️
[doublepost=1470003546,1470003491][/doublepost]Kameraya 100 TL gibiydi elektirikçiye 50 TL verdim 150 TL ye mal oldu ☺️
[doublepost=1470003610][/doublepost]5 inç ekran için deneme yapamadım arkadaşlar 5 inç ekranlı bir araç bulamadım bulunca radiosınu söküp bakacağım ☺️
[doublepost=1470003773][/doublepost]
İşlem çok kolay kendin halledersin ben sana her şeyi anlatırım yaptırmak istedikten sonra ☺️
Naptınız denedinizmi 5 inçte nasıl olur olurmu yadahiç denemedim fakat cumartesi denicez bilgisini bburadan herkezle paylaşıcam