GÖKHAN ŞİMŞEK
Kayıtlı Üye
abi benimkini vereyim ya kapıya da taş değidi...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
abi benimkini vereyim ya kapıya da taş değidi...
benim rengimin yanında sizinkilerde renk mi be puhahaDiğer renk sahipleri alınmasın ama leon aldımı beyaz veya sarı alacaksın
İlk leonum gri renkti . leona beyaz yakıştıgını fark edince sattım ve 2,000 tl üstüne para ekledim 2 model üst beyaz leon aldım.
pardon.. puhahapuhahabenim rengimin yanında sizinkilerde renk mi be puhaha
Hayırlısı olsun abi, hayırlı satışlar...
Seat Leon 1.6 Sport 2007 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 95472631
Buda Habilin Araba Bence gideri var Ama siyah, sen siyah düşünüyomusun birdaha bilmem..
Bu arada Habil Hayırlı Satışlarkey:
benim rengimin yanında sizinkilerde renk mi be puhaha
sen onu bunu boşverde kadirim senin sarının fr cr sini kullandım bugun bi arkadaşım aldı.o nasıl birşeydir ya dsg dizel 170 bg uçuyor namussuz manyak makina vallapardon.. puhahapuhaha
gel selçugum gel dört gözle seni bekliyorum onlar kolay işRengi Geçte, Piano Black Boyattığın Yerlerin Aynılarını Benim Aracada Yapıcaz, Önümüzdeki Eğitim-Öğretim yılı senin açından çok Yoğun Geçecek(Zira İstbuldayım artık) Bunu Bilion Dimi Müdür