Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
1) 1.4 TSI gayet güzel ama 160HP gibi olmasını bekleme. 210km/h den sonra tıkanıyor. Yaklaşık 4100d/d civarı. 1.2 TSI'ların ekonomisi güzel ama hiç kullanma fırsatım olmadı. Nasıl gidiyor bilmiyorum. Vergi avantajı var tabi.
2) Plastik aksamdan bir sıkıntı yaşamadım ben. Sadece ön havalandırmadan ses geliyordu yalıtım çektiler. Zaten Doğuş artık bu sorunlardan bıktığı için gelen bütün araçlara yalıtım çekiyor. Yol-lastik sesi var gibi de yok gibi de ama gidip benim gibi GoodYear Ultragrip7 Extreme alırsan müziği kapatamazsın inanılmaz çok uğultusu var.
3) Kesinlikler tavsiye ederim. Her kuruşuna değer. Hatta zamanınız varsa bekleyin ESP'li alın.
4) Hiç bir fikrim yok ilk Seat'ım bu ama en kuvvetli 2. el Leon'dadır muhtemelen Seat'ta.
5) 1.6 sesine benzemiyor. Scirocco'nun SC sesini atın, aynısı. Rölantide ki FSI enjektörlerinin sesini sevmiyorsunuz siz muhtemelen. Tüplü gibi tırtırtırtır.
6) Tabi ki öneririm ama her zaman başka seçeneklere de bakmak lazım. 1.6 TDI, Ibiza SC 1.2 TSI DSG ya da başka markalar.
arkadaşlar askere gitmeden önce scirocco 1.4 tsi 160 bg aracım vardı. aracımı satıp öyle askere gittim. şimdi askerden geldim. evlenmeyi düşündüğümden otomobil almak için ayırdığım bütçemi kısmaya karar verdim. bu yüzden scirocco dan sonra tarz olarak beğendiğim 2. araç olan seat a yöneldim.
sorularıma gelince
1) 1.4 tsi 125 ve 1.2 tsi 105 arasında kaldım. fiyat-ekonomi-performans açısından değerlendirirsek hangisini önerirsiniz??? 125 bg in gidişi nasıl?(son hızı vs)
2) leonlarda plastik aksamdan vs. çok ses geliyor mu? yol sesi, lastik sesi falan çok mu?
3) sunroof tavsiye eder misiniz?
4) seat leon ların 2. eli kuvvetli mi?(scirocco mu 1 günde satmıştım)
5) seat leon 1.4 tsi 125 bg lerin motor sesinin oldukça güzel olduğunu duydum. doğru mudur? eski 1.6 102 bg deki gibi güzel bir ses mi? (scirocco mun motor sesi pek iyi değildi)
5) kısacası leon'u önerir misiniz?
5) Ben stok 1.4ünde 1.2 ninde motor sesini beğenmiorm rolantide hafif dizelvari çalışırlar turbodan dolayı ki rocco ile çok fark olduğunuda düşünmüyorum... 1.6 mpi nin motor ve egsoz sesi bunlardan çok daha vahşi bence
arkadaşlar askere gitmeden önce scirocco 1.4 tsi 160 bg aracım vardı. aracımı satıp öyle askere gittim. şimdi askerden geldim. evlenmeyi düşündüğümden otomobil almak için ayırdığım bütçemi kısmaya karar verdim. bu yüzden scirocco dan sonra tarz olarak beğendiğim 2. araç olan seat a yöneldim.
sorularıma gelince
1) 1.4 tsi 125 ve 1.2 tsi 105 arasında kaldım. fiyat-ekonomi-performans açısından değerlendirirsek hangisini önerirsiniz??? 125 bg in gidişi nasıl?(son hızı vs)
2) leonlarda plastik aksamdan vs. çok ses geliyor mu? yol sesi, lastik sesi falan çok mu?
3) sunroof tavsiye eder misiniz?
4) seat leon ların 2. eli kuvvetli mi?(scirocco mu 1 günde satmıştım)
5) seat leon 1.4 tsi 125 bg lerin motor sesinin oldukça güzel olduğunu duydum. doğru mudur? eski 1.6 102 bg deki gibi güzel bir ses mi? (scirocco mun motor sesi pek iyi değildi)
5) kısacası leon'u önerir misiniz?
O sesin turbo ile alakası yok. 1.6FSI motor da aynı sesi çıkarıyor. Enjektör sesi. Egzozun sesi orta ve üst devirlerde daha farklı 1.4TSI'ın. Daha güzel bir sesi var.