Benim araç ta aynı model.57.250 TL'ye anlaştık, aracın sol ön çamurluğu, sol ön kapı uç kısmı ve marşpiyel boyalı, hasar kaydı yok. Fiyat iyimidir acaba?
Bence iyi fiyat
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Benim araç ta aynı model.57.250 TL'ye anlaştık, aracın sol ön çamurluğu, sol ön kapı uç kısmı ve marşpiyel boyalı, hasar kaydı yok. Fiyat iyimidir acaba?
Hangi serviste yaptirdiniz?Herkese merhaba, bilgi amaclı 3 şubat 2018 tarihli 90 bin bakim faturasını paylaşıyorum.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
90000 bakimi bu aradaYarin anadolu yakasi kayadibine goturcem tum filtrelerin degisimi v kayisi ve gergi makarasi icin 1250 tl fiyat verdiler 1.6 dizel dsg aracim. Bu fiyat cok yuksek geldi. Daha uygun nerede yaptirabilirim?
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Memet hocam elinizden geliyor masallah super. Ben degisemedigimden verecez sanirim. Daha uygun bulsam dusunmem ama 3 yere sordm 3 ude ayni fiyati verdi bu fiyata %10 zubizu uygulamasi indjrene indirim yapiyoruz deyp 1250 fiyat verdilerBugün yağ filtresi, hava filtresi, polen , 0w30 mobil 1 esp 5lt aldım 300₺ tuttu hafta sonu da kısmetse değişim yapacağım 0 aracım ilk bakımı olacak 350₺ -400₺ ye tamam
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Memet hocam elinizden geliyor masallah super. Ben degisemedigimden verecez sanirim. Daha uygun bulsam dusunmem ama 3 yere sordm 3 ude ayni fiyati verdi bu fiyata %10 zubizu uygulamasi indjrene indirim yapiyoruz deyp 1250 fiyat verdiler
Usta nerede memet hocam. Bide malzemeleri orjinal parcalari nerden temin ediuorsunuz yari fiyatina gelecektir bende oyle yapabilirim bu fiyatlar ocagina incir agaci diker adaminBen malzemeyi alıyorum kendi ustam var zaten direk oraya gidiyorum
90000 bakimi bu aradaEkli dosyayı görüntüle 16756
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.[/QUOTE
90000 bakimi bu aradaEkli dosyayı görüntüle 16756
Hocam merhaba,