@Volkanhan01 Merhaba. 2017 model Leon Style aracıma fırsat bulduğumda kör nokta montajı yaptıracağım. Şuan için tüm parçaları tesisat dahil temin ettim. Aynaları ve radar braketlerini yetkili servisten aldım. Radarları vag grubu araçlara hizmet veren bir firmadan aldım. Kablo tesisatını ise aliexpress’ten aldım. Aynalar Arona’nın kör nokta destekli 6F0857521 ve 6F0857522 kodlu aynaları. Radar braketleri 5G6907455 ve 5G6907456 kodlu Golf 7 braketleri. Radarlar birçok modelde ortak kullanılan 5Q0907685C ve 5Q0907686C kodlu radarlar. Kablo tesisatı Leon için hazır olarak aliexpress’te satılıyor. Benim aracımda 3Q0907530C kodlu high gateway mevcut olduğu için başka değişime gerek yok. Kendi aracınızda gateway durumunuzu kontrol etmelisiniz. Leon mk3 için kör nokta uyarı sistemi opsiyon olarak dahi sunulmadığından böyle bir araca denk gelmeniz sonradan yapılma olmadığı sürece imkansız. Acc için ise yine high gateway olması gerekiyor ve front assist mevcut ise kol değişimi ve kodlama işlemleri sonucu acc yapılır. Cam değişimi şerit takip asistanı için gereklidir. Şerit takip asistanı yapılırsa kör nokta uyarı sistemi ve acc daha kapsamlı ve kararlı çalışır.