whiteline-XL
Kayıtlı Üye
bu arada yağ sağ ön far da çatlak falan var buhar yapmış yada sol ön far değişmiş bariz bağırıyor.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kesinlikle bir tutulamaz. ben benim 1.9 tdı dan performans konusunda baya bi memnundum. 1.6 tdı aldığıma pişman oldum desem yalan olmaz.
sol far değişmiş bence de..yada sağ tarafa çıkma takılmış..milletin arabasına laf atmamak lazım ama bencede bu arabada bir tuhaflık var.hem km. de yüksek bence..sitede 35000 e satılık olan araç daha güzel..imkan varsa 2 3 daha koyup onu almak mantıklı..aksesuar bir yana , en azından arada 100.000 km fark var...
bu arada herkes boyansın değişmesin diyor ama bence bazı durumlarda boyanması yerine değişmiş olması daha iyidir..en nihayetinde darmaduman olmuş bir kaporta düzelse bile özelliğini ve sağlamlığını yitirir.eğer şase yürüyen vs. sorun yoksa boya ve değişene çok takılmamakta fayda var
kesinlikle bir tutulamaz. ben benim 1.9 tdı dan performans konusunda baya bi memnundum. 1.6 tdı aldığıma pişman oldum desem yalan olmaz.