kurtbil
Kayıtlı Üye
valla bence gereksiz özgür dsg arızası yaşanan araçların çoğu yazılımmılı arabalarmış öle duydum mantıklı geldi dsg nin belli bir tork u var onun üstünde değişior ama şans meseleside olabilir ne kadar doğru bilmem tsi140 tan sonra buna bindim beni tatmin edior bence sizde bikere daha düşünün yaptırmadan önce
Dsg arızalarının yazılımla alakası olması ıcın dsg nın de kurcuklanmıs olması gerekıyor,zaten ısın ehlı yazılım yapan kısı ve fırmalar dsg ye el atıyorlar.Dsg sorunlarının cogu aslında su gerı cagrılmayan arabalarda cıkıyor,avrupada duzeltılmesı gereken hatalar arabalar gerı cagrılarak halledılebılıyor ama Tr bu durum ne yazıkkı dogus grubunun umrunda degıl.Ilk donem gelen cupralarda stage2 yazılımla miss fire uyarısı verıyordu ve caresı b turlu bulunamadı uznu sure daha sonra yurt dısı forumlarında yazılıp cızılmıs bu sorunun cevabının aynı donem cupralarda subab yaylarının hatalı oldugu ve arabaların gerı cagrılarak sorunun halledıldıgı ogrenılmıs oldu ve burdakı cupra kullanıcıları da servıse gıdıp sorunlarını hallettıler.Aynı sey Dsg ıcınde gecerlı olabılır cunku forumda paylastıgım dsg lı yuklu arabaların proje konularındada dsg nın o kadar kolay bozulmayacak bsy oldugunu gormus olduk.TR de chıplı ıbıza cupra yokken mıllet ıngılterede buyut turbolusunu yapmaya basladı coktan,buyuk turbolu Golf gtı ları hıc yazmıyorum bıle