Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
son zamanlarda sürekli bu konunun sorulduğunu görüyorum.
kullanıcı el kitabında yazan bilgi:
Ekli dosyayı görüntüle 6934
üst konuda bir yerlere bu bilgi eklenirse herkes için daha kolay ulaşılabilir olacaktır.
ben denedim olmadı yine iki defa basmak zorunda kalıyorumo kumanda ayarı sen kontrol edebiliyorsun. ister tek tuş sadece şoför kapısı istersen tüm kapılar yapabiliyorsun. Şöyle:
1- Şoför kapısına anahtarı sok, anahtarı açma konumunda çevirili tut, ta ki camlar açılıncaya kadar. Camlar tamamen açılınca tek tuşlama sadece şoför kapısını açar çift tuşlama tüm kapıları.
2- Şoför kapısına anahtarı sok, anahtarı kilitleme konumunda çevirili tut, ta ki camlar kapanıncaya kadar. Camlar tamamen kapanınca tek tuşlama tüm kapıları açar.
Bu uygulamalardan istediğini kullanabilirsin. Servisler bunu bilmiyor. Ben bu siteden öğrendim arabamda denedim, çalışıyor.
Saygılar...