cuprali
Kayıtlı Üye
sıkı pazarlık edilip alınabilir km ye bakın bunu 2 yılda yapanlar var 24 uygun olabilirLPGsiz ve ön tampon boyalı demiş hocam.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sıkı pazarlık edilip alınabilir km ye bakın bunu 2 yılda yapanlar var 24 uygun olabilirLPGsiz ve ön tampon boyalı demiş hocam.
Seat Leon 1.9 TDI Stylance 2006 Model 27.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 877273470,350 kuruştan aşağı yakmaz
Arkadaşlar Seat Leon arabasına bayılıyorum. Kredi ile Seat Leon bi araba almak istiyorum. Bütçem 22000 TL ile 25000 arası. Seat Leon 1.6 Stylance LPG liolanları görüyorum sahibinden.com da. Bu fiyata boyalısı falan bulunuyor zaten bu fiyata bulunabilecek en iyi araç diye düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Arabasını satacak bildiğiniz biiri var mı? Nasıl arabadır? İlk arabam olacak yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim ama çıkaramam o kadar. Limitlerimi 26 000 e bile zor çıkarabiliyorum.valla ben de 2009 makyajsız kasa var lpg li ama 33 ten aşağı bırakamam o da scw ye olur hani...
Baktım da abi diğerleri gibi durmuyor dışı. Bekleyip bulacağız abi istediğimiz arabayı inşallah.
Teşekkür ederim ama çıkaramam o kadar. Limitlerimi 26 000 e bile zor çıkarabiliyorum.