Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Leon 1.6 Stylance LPG li arıyorum

kardeşim bu 1.6 stylance, ilanı verirken yanlış işaretlemiş ilan sahibi. 2006 da 1.4 tsi yoktu. lpg siz 1.6 ya binilmez en az 40,45 krş yakar benden söylemesi. lpg siz alırsan, lpg taktırmanı şiddetle tavsiye ederim.

sport up ların sahipleriyle görüştünmü?
Görüşmedm yarın inşallah abi

Abi üstteki exstralı sol ön çamurluk ve sağ arkadan darbe almış ama yaptırtmış düzelttirmiş. 27250 ye satmış dün kapora da almış.
Alttaki de lpgsiz çok fiyat istiyor diye düşündüm daha LPG takılacak abi.
Seat Leon 1.6 Sport 2006 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 109254459
Bu arabada komple boyalıymış önceki sahibi çadırın altında tutmuş adam sanayideymiş dükkanı biraz şüpheli?

Seat Leon 1.6 Sport 2007 Model 27.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 116031584

kardeşim bu sport up temiz duruyor bence ara görüş,
1.4 tsi bakıyorsun ama 1.4 tsi, 1.6 lpg siz ile aynı yakar. hem turbolu aracın 2. elinde çok dikkatli olmalısın... bakma 2001 ibizaya bindiğime; benim elimden 2 tane leon geçti, az buçuk bilgim var... yinede sen bilirsin...

habil ciğim emin olabilirsinki ben 3 tane 1.6 ve iki senedir 1.4 tsı kullanıcısı olarak,tsı lpg li 1,6 leondan daha az benzin tüketiyor istanbul şehir içi trafinğinde kardeşim ve uzun yol olarakta 930 km görmüş birisiyim şimdi sence hangisi daha mantıklı hem çok yakan hemde yanından 1.4 tsı geçtiğinde CUPRA sanan bir araç almak ne kadar mantıklı gelebilirki kardeşim :eek:key:

habil ciğim emin olabilirsinki ben 3 tane 1.6 ve iki senedir 1.4 tsı kullanıcısı olarak,tsı lpg li 1,6 leondan daha az benzin tüketiyor istanbul şehir içi trafinğinde kardeşim ve uzun yol olarakta 930 km görmüş birisiyim şimdi sence hangisi daha mantıklı hem çok yakan hemde yanından 1.4 tsı geçtiğinde CUPRA sanan bir araç almak ne kadar mantıklı gelebilirki kardeşim :eek:key:

Serkan cığım senin araba süpermiş, ben nedense dediğin oranları ne gördüm nede duydum... ben gidiş değilde yakış üzerine yorum yaptım altını çizeyim. 1.4 tsi max. 25 kr. dan az nasıl tüketeceğini ben çok merak ettim. ha gaz pedalının altında yumurta varmışda, basarsam kırılır en iyisi basmayayım dersen o başka :D

Serkan cığım senin araba süpermiş, ben nedense dediğin oranları ne gördüm nede duydum... ben gidiş değilde yakış üzerine yorum yaptım altını çizeyim. 1.4 tsi max. 25 kr. dan az nasıl tüketeceğini ben çok merak ettim. ha gaz pedalının altında yumurta varmışda, basarsam kırılır en iyisi basmayayım dersen o başka :D

bende san şöyleyim kardeşim o veri uzunyolda yapılmış km fiyatıdır bide şehir içinde 40 krş dan az yakan lpgli 1,6 araç varmıdır tabi buda bi muamma kardeşim beni 1,6 lar en son iki sene önce sattım 70 krş yakıyordu şehir içinde kardeşim :eek:key:

bende san şöyleyim kardeşim o veri uzunyolda yapılmış km fiyatıdır bide şehir içinde 40 krş dan az yakan lpgli 1,6 araç varmıdır tabi buda bi muamma kardeşim beni 1,6 lar en son iki sene önce sattım 70 krş yakıyordu şehir içinde kardeşim :eek:key:

sen onu bunu boşverde seninki satılık dı değilmi en son, 1,2 sene daha binceksen satarsan ben alacağım seninkini. dediğin oranlara göre kaçmaz harbiden :D

olur tabi kardeşim şu yeni gelecek act leri bekliyorum akıllı subap teknolojisi 1.4 140 bg 270nmt tork şehir içi tüketim 5-5.5 lt arası olacakmış mayıs gibi gelecekmiş araçlar yıl sonuna doğru alabilirim yeni fr ACT ilkten hiç sevmedim fakat gördükçe sevmeye başladım hemde dizellerden az tüketim ve süperbi performans :seat

evet yeni kasada yakıt acayip düşmüş, ama ben tipini hiç beğenmedim. hayırlı olsun bakalım zaman ne getirir.

Geri
Üst Alt