Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kopru tarafıgınde bır yıl gecır bak balaralar ne hale gelıyor
ben canını çıkardım 75bin kmde değişti
dağru diyosun can basarsan en fazla gidiceği 10 bin 15 bin oda 2 sene ama bişi sorucam sence çok iyi yapılmış bronz balata arabada ne gibi sorun çıkarır projeye geçersem ne yapmalıyım
Ozmaan sorun nedir top sizde çözün :d
Size başımdan gecen bir olayı anlatıyım bakalım anlıyan cıkabilecek mi
Aracım ilk 15.000 Kmde yakıt tüketimi olarak süperdi kullanım şeklim ne olursa olsun şehir ici Maks 8,5 litre Şehır dısıda 6- 6,5 litreyi gecmiyordu kolay kolay . Tabi servise verdikten sonra iş değişti şehırdısı 7,5 litre ortalama şehır içide 9-10 ltren aşağı düşemez oldum . Servise gittiğim zaman duyduğum herzaman ki cümle ise abi kullanıma göre değişir Bu aracı kullanan benim aracı resmen süründürüyorum anca o sekilde sehırdısı 6 literyi görebiliyorum , sehir ici 9 ltden aşağıda ne yapsam düsmüor istersenz gaza milim basarak kullanın. Neyse servise git gel git gel durum değişmedi 30bn km bakımını 25bn de yaptırdım yine durum değişmedi ve sonunda yakıt tüketimi kabullendim paşa paşa Mehmet gazihan ' a yazılım yaptrdm hava filirtesi ve kat iptalı gerceklesti , debriyaj baskı balata sorunu cıkınca yazılımı iptal ettirdm o süre en az yazılımsız 2bn km yaptm , kat iptalı ve hava filtresinden sonra arac biraz kendine geldi ve tüketim ortalama 1 lt düstü /100 km de. Ben çözemedim arkadaslar bu durumu fikri olan varsa lütfen söylesin..