faw13
TEKNİK MODERATÖR
Donanım full, konfor yerinde, fiyat güzel rakiplerine göre. Motor opsiyonları da hem dizel hem benzinli için mantıklı.Hayırlısı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Bugünlerde nedense çevremdeki kişiler C5 Aircross alıyor
Yani Ateca diye yola çıktık, sonra Qashqai 'a döndük, en son C5 te karar kıldık. Qashqai baya daha ucuz ama hem donanım konusunda eksikleri var, hem yüzü çok eskidi hem de bu sene içinde yenilenecek, o yüzden girdik madem bir yola diyerek biraz daha yukarılara çıktık. Arada esas yeni Juke a bir niyetlendik, ama showroom da içine oturunca karanlıklığı beni biraz bastı açıkcası. Nissan'a göre Euro 6.3 normlarını tutturabilmek için cam tavan opsiyonu da koyamamışlar.
Ateca'da zaten fabrika çıkışından donanımları C5 ile eşleyelim dersen fiyat 400ü geçiyor. Bir de full linkte yaşanan sorunlar da benim için biraz tat kaçırıcı göründü. Ayrıca uzun yıllardır da aynı grubun araçlarını kullandığım için farklı bir soluk alalım dedik.
Ben esas Mini Cooper'dan yanaydım, ama 2 aracı satıp tek araç alacağımız, hanım da inatla SUV istediği için oraya da yönelemedik Aslında çocuk falan da yok, bu kadar geniş aile aracı bizim için biraz fazla, ama zaman ne getirir bilemeyiz tabi.