MasterLeon
Kayıtlı Üye
Falkeni eski aracım olan Astra da denedim çok memnun kalmadım çok ses yapıyor ve tutuşunu beğenmedim .sadece tecrübe olarak paylaştım .iyi sürüşlerLastik derin mevzu dostum. Herkes farklı bir şey söyler. Biraz araştırmaya girince yaz mı,
4 mevsim mi michelin mi Continental mi yoksa alt markaları mı
yok bu lastik pirelli fabrikasında üretiliyor kalitelidir yok yerli olsun bizim olsun vs..vs.. içinden çıkamazsın.
Ama sana tavsiyem öncelikle kesene göre bir filtre yap.
tabi bilindik markalardan şaşma, sonra etiket değerleri olan yakıt, yağmur ve ses değerleri C'nin üstünde olsun.
Birkaç siteden kullanıcı yorumlarını da okuyup harmanla sonunda ortaya çıkan seçenekler arasında kafana yatanı al derim.
Ben de bu aralar bir takım lastik (205*55*16) alacağım ve detaylı bir araştırma yaparak fiyat performans açısından 4 mevsim Falken AS210 da karar kıldım. Ben de kafanı biraz karıştırayım ve Falkenin Sumitomo Rubber Industries altında bir Japon markası olarak Türkiye'de üretildiğini söyleyeyim. Ayrıca Mercedes G sınıfı ( o tanktan bozma) olan arazi araçları ve Porsche gibi üst sınıf markalara ve modellere fabrika çıkışı lastik tedarik ediyor.