Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Kardeşim sakınan göze çöp batar misali bende cok dıkkat edıyorum ama öküz cok memlekette malesef benimde kapıma carparak ezmişlerinanın ben aracı biryere park ettiğimde aklım araçta kalıyor ve biri kapısını açarken sürtmesin diye geniş yerlere park etmeye çalışıyorum. ya ikimiz abartıyoruz ya da millet çok önemsemez davranıyor...
ahmet bey eğer düşünürseniz bikaç isim daha toplayıp fiyat alıcaz. 150 tl çok değil bence düşünün derimKardeşim sakınan göze çöp batar misali bende cok dıkkat edıyorum ama öküz cok memlekette malesef benimde kapıma carparak ezmişler
Beni EDS ler iyi tanır
Bence sirket aracı kullanımında şirketlerin veya devletin kurallar uygulaması lazım. Araç kendilerinin olmadığı için aracı çok hor kullanıyorlar. Araca zarar vermeleri bir şey değil. Trafikte öyle felaket kullanıyorlar ki... Bazen yolda sıkıştırıyor bazen deli gibi kullanıyor. Yani etrafa tehlike saçıyor.özellikle şirket araçlarını kullanan zirzoplar.