SEATSC
Kayıtlı Üye
Bence pahalı, donanım karşılaştırması yapmadım ama aynı paraya Citroen-Ford-Kia da türlü seçenekler var, mesela Cupra bu yönden şanslı, ikamesi yok
size saygı duyuyorum sadece bu Aracı yani ıbıza sc 1.2 TSI 105 HP DSG 1 hafta önce almış biri olarak görüş belirtmek istiyorum naçizane...
Bana kalırsada pahalı değil ucuz ; ki ben kol dayamadan , cam filmine egzoz ucundan vs bir çok şey ilave ettim araca kaskosu dahil 15 inc jantlı polodan ucuza çıktı...Derseniz ki o bir VW POLO yada VW GOLF bunlarla karşılaştırma yapılmaz , derim ki 50 milyarın üzerinde para verdiğiniz bir VW ile İspanyada dünyanın en büyük 2. oto ürütüm fabrikasında yapılmış bir aracın arasında bazı farklar olsun...
Bakın bu araçta ESP , XENON ve fonksiyonel bir SUNROOF olsa Doğuş bir tane scirocco satamaz...
Ki başka birşey daha , A1 i yakından inceleyenler var mı ? nasıl buldunuz ? kapısı yavaş bırakınca kapanmayabiliyor , stepnesi yok , kendi kendini tamir ettiğini ( ? ? ) söyledikleri bir mekanizması var Ibızadan daha ufak bir bagaja sahip ayrıca kapı üstü yalıtım - korucu plastiklerine de bir bakın derim denk geldğinizde showroomlarda...showroomlarda dememin de sebebi geldi geleli doğuş sadece 1 tane satmış...şimdi o araç da 60 milyar arkadaşlar...scirocco da 59-60 milyar....ıbıza yarısından biraz fazla , onun için ben aracı kia yada ford vb ile cidden kıyaslamam , size de sonuna kadar saygı duyarım herkesin tecrübesi kendine bilgidir elbette katılıyorum...
( kendi aracım olrak kullandığım araçlar VW GOLF 1.6 COMF. ve RR 4.6 HSE , başka da racım olmadı hep 2. el kullandım Range ise 4. eldi artık , Ibıza da ŞİMDİLİK yazık dediğim ESP dışında bir eksiklik bulunmamaktadır )
Birde konuya paralel ama konu dışı birşey söyleyim , borusan , kosifler , doğuş gibi birçok servisle araçlarım için müşteri oldum uzun süreler...SEAT servisteki arkadaşlar size kardeşleri aracınıza da kendi araçları gibi yaklaşıyorlar BENCE ÇOK ÖNEMLİ , showrromlarda ki süslü kahve ikramları , ilk jestler vs hava gazı gelip geçiyor aracınız 2,3 hatta 4 yaşını geçtikten sonra ki ilgiler çok önemli , Doğuş SEAT'ta ki arkadaşları uzun zamandır tanırım ama ilk kez müşterileri oldum , Allah hepimizin işini gücünü rast getirsin ağzımızın tadını bozmasın , kaza bela vermesin inşallah....saygılar.....SErhAT