Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat ibiza 1.0 Ecotsi FR DSG (Stock) Egzoz

Egsoz konusu açılmışken burdan soriyim 1.2 90hp ibizama çook hafif bir horuldama istiyorum.aracı yüksek devirde kullanırken aracın çıkardığı sesi hissetmek istiyorum.warexin 10da 1i kadar yani çok az.belki de videodaki fr gibi.bununla ilgili yapılacak işlem ne olur kaça patlar bilgilendirirseniz sevinirim.

Egsoz konusu açılmışken burdan soriyim 1.2 90hp ibizama çook hafif bir horuldama istiyorum.aracı yüksek devirde kullanırken aracın çıkardığı sesi hissetmek istiyorum.warexin 10da 1i kadar yani çok az.belki de videodaki fr gibi.bununla ilgili yapılacak işlem ne olur kaça patlar bilgilendirirseniz sevinirim.
Hocam anlattığın şekilde sese en yakın sesi orta susturucu iptal edip ulaşabilirsin.Ancak çok ufak performans kaybı yaşanır bunu göze alıyorsan ses seni tatmin eder.

Geri
Üst Alt